Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



 Descriere: Hotelul Avlida din Pafos, Cipru, este un complex de patru stele care combina luxul, confortul si accesibilitatea. Acest complex spatios de familie, cu 200 de camere, toate au fost complet renovate si modernizate la cele mai recente standarde din industrie.

 Locatie : Hotelul Avlida este situat in centrul orasului Paphos si la numai 250 de metri de plaja.
Dotari camera: Toate camerele noastre spatioase au, televizoare HD si cu acces la internet, Wi-Fi gratuit, dusuri cu efect de ploaie si aer condiyionat controlat individual. Luptand pentru excelenta in toate aspectele serviciilor sale, statiunea ofera cadrul perfect pentru o vacanta placuta si fara griji.
Facilitati hotel : Hotelul Avlida are o gama larga de facilitati de agrement, inclusiv biliard, darts, tenis de masa si o piscina interioare si una in aer liber. Sunt disponibile o sauna si baie de aburi, iar tratamentele de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Hotelul ofer si un loc de joaca pentru copii.
 
Web site: https://avlidahotel.com/en/#facilities
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
.