Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

El Ksar Resort and Thalasso este un hotel situat pe malul mării, la 4 km de centrul orașului Sousse și la doar 30 de minute de plaja Harqala. Oaspeții se pot bucura de cele 3 piscine în aer liber și de centrul de fitness de la proprietate.
 

 

Facilitati camere

Camerele moderne de la El Ksar Resort and Thalasso sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, cutie de valori și minibar. Baia privată este dotată cu duș sau cadă.

 

 

Facilitati hotel

Complexul oferă o varietate de restaurante și baruri, inclusiv un bar la piscină, plaja privata, serviciu de concierge, depozitare bagaje, schimb valutar, recepție deschisă 24 de ore pe zi, lift, piscina pentru copii, sala de fitness,

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe terasă și în centrul spa și thalasso cu masaje. Oaspeții se pot bucura de o rundă de golf la terenul de golf El Kantaoui, aflat la doar 15 minute și pot lua parte la activitățile oferite de complex.

Wi-Fi este disponibil în toate zonele și este gratuit.

Alte facilitati si servicii contra cost: inchiriere de biciclete, sporturi acvatice, club de noapte, călărie, darts, windsurfing, biliard, teren de golf, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, servicii de spalatorie, calcatorie, curatatorie, room service, inchirieri masini,frizerie/salon de cosmetică, Spa, baie de aburi, hammam, masaj, sauna.

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 83.5 /pers

33 % Oferta Speciala
SENTIDO BELLEVUE PARK

SENTIDO BELLEVUE PARK

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 173.5 /pers

14 % Oferta Speciala
MARHABA CLUB

MARHABA CLUB

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 104 /pers