Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cu interior în stilul junglei luxuriante și o lagună superbă de 2 km, Four Seasons Resort Maldives se află în Atolul Baa, o rezervație a biosferei înscrisă în Patrimoniul Mondial UNESCO. La Aeroportul Internațional din Male se poate ajunge în 30 de minute cu hidroavionul. Oaspeții pot lua masa la oricare dintre cele 4 restaurante.
Localizare

Four Seasons Resort Maldives se află în Atolul Baa, o rezervație a biosferei înscrisă în Patrimoniul Mondial UNESCO. La Aeroportul Internațional din Male se poate ajunge în 30 de minute cu hidroavionul.

Facilitati Hotel

Puteți să experimentați yoga antigravitație, Panchakarma, spa-ul de noapte și salonul de coafură Rossano Ferretti la centrul multipremiat Spa & Ayurvedic Retreat și opțiuni ayurvedice în toate cele 4 restaurante și baruri. Puteți înota cu grupuri sezoniere de diavoli de mare și rechini-balenă. De asemenea, puteți să participați la proiectele de protejare a recifelor de corali și de reabilitare a broaștelor țestoase la Marine Discovery Centre. În plus, la proprietate puteți să practicați kite-surfing, X-Jetblades și parasailing.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare de pe uscat au acces la o plajă privată, o piscină, dușuri în aer liber și grădini private luxuriante. Oferind ferestre din podea până în tavan cu vedere panoramică la Oceanul Indian, vilele de deasupra apei sunt prevăzute cu terase la soare spațioase, dușuri în aer liber și plase pentru relaxare deasupra apei.