Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Four Seasons Resort Maldive at Kuda Huraa este un complex în stilul unei grădini pline de viață cu flori tropicale. Proprietatea este amenajată ca un sat tradițional din Maldive, pe propria insulă de corali. Complexul se află la doar 30 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Oaspeții se pot bucura de căldura soarelui pe tot parcursul anului. De asemenea, sunt disponibile diverse activități, inclusiv surfing și scufundări.
Localizare

Orașul Malé se află la 20 km de Four Seasons Kuda Huraa.

Facilitati Hotel

Există o varietate de activități captivante, de la surfing și safari cu rechini până la observarea delfinilor și scufundări. Recepția hotelului este deschisă nonstop. Acest complex asigură facilități de tenis și biliard. Oaspeții pot face snorkelling în recifele de corali sau pot naviga spre centrul spa The Island pentru tratamente de inspirație marină. Proprietatea oferă 4 restaurante și 2 baruri, completate de opțiuni de luat masa în intimitate, care includ grătare pe plajă sau foișoare private amenajate deasupra apei.

Facilitati Camere

Camerele sunt înconjurate de flori tropicale sau oferă vedere fermecătoare la ocean. Oaspeții au la dispoziție un TV cu ecran plat și un DVD player. Băile private spațioase includ o cadă și o zonă cu duș în aer liber tipică insulelor Maldive, într-o grădină exotică împrejmuită.