Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive features accommodation in Raa Atoll. This 5-star resort offers a 24-hour front desk and a shared lounge. The property has a garden, as well as a restaurant that serves Middle Eastern cuisine.
Localizare

Atolul Baa se află la 39 km de stațiune.

Facilitati Hotel

În fiecare dimineață este disponibil un mic dejun continental, tip bufet sau american la proprietate.  5 restaurante incluse în pachetul Premium All Inclusive (Ranba, Ralu, Ginifathi, Ambula, Pizza Sack).
Hatha - Accesibil cu taxă suplimentară
Baani este accesibil exclusiv de către ocupanții Ocean Suite

 Udaras Infinity Pool Bar - Exclusiv pentru oaspeții Ocean Suite și Ocean Resident, Falhu Bar - Exclusiv pentru oaspeții Ocean Suite, Baani - Exclusiv pentru Ocean Suite

Oaspeții au la dispoziție facilități de spa și de wellness, inclusiv o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, pe durata șederii lor la unitatea de cazare. Oaspeții de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive se vor putea bucura de activități în Atolul Raa și în împrejurimi.

Facilitati Camere

Camerele din complex sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Dispunând de o baie privată, camerele de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive au, de asemenea, WiFi gratuit.