Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Oferind o piscina cu jeturi de hidromasaj si un restaurant, Leonardo Cypria Bay este situat pe malul marii, la 2 km de centrul orasului Paphos. Situl popular al Mormintelor Regilor este la 4,6 km, iar portul Paphos este la 2,6 km. Aeroportul International Paphos este la 17 km. Proprietatea ofera parcare privata gratuita.

FACILITATI
Pe terasa de langa piscina sunt disponibile sezlonguri si umbrele, iar o piscina interioara incalzita este, de asemenea, disponibila. Pentru cei care doresc sa se mentina in forma, sunt oferite un teren de tenis si un centru de fitness. Alte facilitati includ o piscina cu activitati cu tematica piratilor pentru divertismentul oaspetilor mai tineri si un club pentru copii.
Obiectivul turistic popular Mormintele Regilor este situat la 4,6 km, iar portul din Paphos se afla la 2,6 km. Aeroportul International Paphos se gaseste la 17 km. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.
Yeroskipou este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de relaxare, restaurante si localnici prietenosi.

RESTAURANT
Micul dejun certificat cipriot este servit dimineata. Oaspetii se pot bucura de mese usoare si bauturi racoritoare la snack barul din incinta, in timp ce admira vederea la mare si la piscina. La bar sunt preparate bauturi, iar la restaurant sunt servite mancaruri internationale pentru pranz si cina.

CAMERE
Ofera unitati de cazare cu aer conditionat si balcon mobilat. Este disponibil WiFi gratuit in toate zonele.

Decorate simplu, dar cu gust, toate camerele de la Leonardo Cypria Bay au vedere la Marea Mediterana sau la munte. Fiecare este dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si minifrigider. Sunt oferite articole de toaleta gratuite.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.