Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE: Potrivit in special pentru cupluri hotelul este la 1 km de Ayia Naoa, Palimni este la 5 km si Larnaca la 45 km, langa plaja nisipoasa.
Zona de baruri si restaurante este la 300 metri de hotel iar facilitatile de shpping se afla la doar 400 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: complet renovat in 2020, cladirea are 5 etaje si 64 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif (contra-cost), parcare (gratuita), exchange, restaurant, bar, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, piscina exterioara cu piscina separata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina. La plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra-cost, tennis si biliard (contra-cost), fitness, mese de tenis, sauna si jacuzzi (gratuit), masaj (contra-cost), centru SPA & wellness, programe de animatie si activitati, spectacole seara si muzica live, loc de joaca pentru copii, babysitting (contra cost), sala de jocuri.


FACILITATI CAMERE: Camerele Superior : sunt elegante si confortabile, dispun de urmatoarele facilitati: TV smart 42 inch prin satelir, conexiune internet wireless gratuita, frigider, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, aer conditionat, papuci de baie.
Camerele deluxe : mai elegante decat cele superior, cu un stil diferit de mobilier disoun de aceleasi facilitati in plus dispun de: expresor de cafea, halate si papuci de baie, room service dupa amiaza, au vedere la mare, cabina de dus cu hidromasaj.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.