Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



OZEN RESERVE BOLIFUSHI este situat într-un loc de eleganță grațioasă, oferind emoție în cadrul frumuseții interminabile. Ascunsă sub vegetație tropicală luxuriantă, insula stațiunii este înconjurată de plaje albe expansive și ape turcoaz. În apropiere există mai multe site-uri de scufundări de clasă mondială. Explorați-le cu cursuri și expediții organizate de centrul de scufundări certificat PADI.
Facilitati Camere

Toate vilele oferă o piscină privată cu șezlonguri și o terasă. Interioarele creează un sentiment de opulență atemporală. Pardoseala din lemn, acoperișurile înalte ale tavanului, maxi barul, băile spațioase și priveliștile exotice ale Oceanului Indian adaugă farmecului. Vilele de pe plajă au leagăne tradiționale din lemn. Unele vile cu apă prezintă tobogane de la ultimul etaj care duc în laguna de mai jos. Oaspeții pot alege, de asemenea, să navigheze pe Superyachtul nostru Azimut cu o suprafață privată de 85 de metri.

Facilitati Hotel

Stațiunea oferă o varietate de experiențe culinare și bucătării, inclusiv bucătărie tradițională indiană, mâncăruri răcoritoare din Orientul Mijlociu lângă plajă și mâncăruri gourmet din fructe de mare - asortate cu vinuri și șampane excelente.

Facilitățile de pe insulă includ un centru spa cu tratamente 100% organice, un patinoar ecologic, în aer liber, o sală de gimnastică peste apă, aventuri semi-submarine, sporturi acvatice nemotorizate și biciclete gratuite. Clubul Kid’s și Teen Lounge, primitoare, găzduiesc evenimente și activități obișnuite, inclusiv popularul joc educațional pentru copii, Insula Hunt Treasure.

În apropiere există mai multe site-uri de scufundări de clasă mondială.

Localizare

Proprietatea se află la 20 de minute de lux cu catamaranul sau cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Velana.