Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Park Hyatt Maldives oferă vile de 5 stele situate la câţiva paşi de plaja cu nisip alb fin, fiind locul ideal pentru un sejur luxos pe o insulă exclusivistă. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de activităţi și scufundări de 5 stele, acreditat PADI, precum şi un centru spa și de fitness de primă clasă. Booking: 9.1 SUPERB
Facilitati Camere

Înconjurate de vegetaţie luxuriantă, vilele au zone de baie în plan deschis, cu vedere pitorească. Facilităţile vilelor includ o terasă privată cu paturi de zi, centru media şi TV cu ecran plat.

Facilitati Hotel

Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de activităţi și scufundări de 5 stele, acreditat PADI, precum şi un centru spa și de fitness de primă clasă.  Oaspeții își pot petrece după-amiaza destinzându-se la piscina mare cu apă dulce sau bucurându-se de cadrul relaxant al centrului spa de la Park Hyatt Maldives. Personalul de concierge oferă servicii personalizate şi poate facilita organizarea de excursii de o zi. Cele 2 restaurante tematice elegante, The Dining Room şi The Island Grill, servesc preparate internaţionale.

Localizare

Park Hyatt Maldives se află la aproximativ 400 km sud de Aeroportul Internațional Velana.