Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, seif, minibar, TV, cadă/ duș, uscător de păr.

Localizare

Hotelul Club Salammbo Hammamet se afla in sudul statiunii Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 104 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în zone publice, sala de ședințe contra cost, centru SPA contra cost, magazin de suveniruri contra cost, servicii de spălătorie contra cost, parcare, schimb valutar, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, bar si restaurant pe plaja contra cost, cafenea contra cost, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, parc acvatic: 6 tobogane cu apă pentru adulți, 2 tobogane cu apă pentru copii (10:30 – 12:30, 14:30 – 17:30).

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, teren de tenis, minigolf, loc de joacă multifuncțional (baschet, mini picior), volei pe plajă, bocce.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

 

Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Le Sultan

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 762 /pers

Calimera Delfino Beach Resort & Spa

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 560 /pers

El Mouradi El Menzah

Yasmine Hammame, Tunisia, Tunisia

de la 401 /pers