Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit in anii ’80 imbinand stilul contemporan cu cel maur, oferind astfel un loc ideal pentru petrecerea vacantei intr-o ambianta relaxanta. Este situat într-o grădină frumoasă la 3 km de centrul oraşului Sousse, aproape de Port el Kantaoui, pe malul mării, în apropierea terenurilor de golf.

http://www.marhabahotels.tn/marhaba-beach/

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Localizare

Hotelul Marhaba Beach se afla in statiunea Sousse din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 20 km de hotel.

Plaja

Plaja este privată cu nisip, prima linie de coastă, umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile si saltelele sunt gratuite,  prosoapele de plajă sunt  gratuite, cu depozit.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în tot hotelul, seif la recepție cu plata, centru SPA cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar,  piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness cu plata, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, tenis de masa, minigolf, TIR cu arcul, baschet, polo pe apă, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Riadh Palms Resort & Spa

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 520.5 /pers

Marhaba Royal Salem

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 608.5 /pers

Marhaba Palace

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 717 /pers