Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotel de 4 stele, construit pe o suprafata de 7 ha de gradini cu palmieri si eucalipti.  

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, in orasul Sousse, la 3 km de Port El Kantaoui, la 40 km de aeroportul Enfidha International.

Dotari camere:  HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM are 316 camere echipate cu baie cu cada si uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar (cu plata), TV satelit, internet wifi (cu plata).

Facilitati hotel:Hotelul  dispune de un restaurant principal, un restaurant barbeque, snack bar, 2 baruri, cafenea maura, 2 piscine in aer liber cu tobogane, o piscina acoperita, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscina, discoteca, sala de conferinta, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), magazin, schimb valutar, camera de depozitare a bagajelor, parcare, inchiriere de automobile, centru SPA cu hammam, sauna, masaj, jacuzzi, fitness. Activitati: teren de tenis, minigolf, petanque, volei pe plaja, piscina cu tobogane, miniclub, teren si sala de joaca. Paturile pentru copii sunt cu plata suplimentara. 

Plaja: Hotelul este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Pagina web: https://royalsalem.tn/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptia hotelului.
Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

7 % Last Minute
Jinene Beach

Jinene Beach

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 425.5 /pers

EL KSAR RESORT AND THALASSO

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 605.5 /pers

MARHABA BEACH

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 645 /pers