Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Phenicia 4* se afla in Hammamet la 5 km de centrul orasului.
Localizare

Hotelul Sentido Phenicia Hotel se afla in sudul statiunii Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 103 km de hotel.

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), fierbător și set de ceai, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Plaja este privată cu nisip, hotelul se afla pe plaja. Umbrelele de plajă și de piscină, șezlongurile și saltelele sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în întregul hotel, inclusiv în camere, sala de conferințe cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, centru SPA cu plata, parcare, camera de bagaje, schimb valutar, piscină în aer liber cu apă dulce, cu bar în interior, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă dulce, cu zonă în aer liber (încălzită din noiembrie până în martie).

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness, 10 terenuri de tenis pe zgură (1 oră/zi este gratuită pentru două persoane, este necesară rezervare în avans. Echipamentul este disponibil cu un avans 15 TND/ 1 oră, fără proiector), tenis de masa, minigolf, sporturi nautice cu plata, pedalo și caiac 1 oră/zi este gratuit), transfer gratuit de la hotel la terenurile de golf Citrus (45 găuri) și Yasmine (18 găuri).

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Pasa Beach Hotel

Marmaris, Turcia

de la 451.5 /pers

Hasdrubal Thalassa & Spa Yasmine Hammamet

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 930 /pers

Le Sultan

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 796.5 /pers