Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Sun Hall Hotel este situat pe o plajă nisipoasă şi are o vedere panoramică asupra Mării Mediterane şi palmierilor "Phinikoudes". Poziția privilegiată chiar lângă centrul comercial face ca alegerea acestui hotel sa fie de top, pentru ambele tipuri de turist: maker de vacanţă, precum şi călător de afaceri cu cerinţe înalte.
Activitati

Zona ofera numeroase facilitati pentru practicarea sporturilor  nautice precum  scuba diving, windsurfing, ski pe apa, navigatie etc.

Facilitati camere

Camerele sunt moderne şi au vedere spre oraş sau spre mare şi sunt dotate cu minibar, seif, filtru pentru prepararea cafelei sau a ceaiului,  TV-satelit, baie cu cadă sau duş, uscător de păr, A/C, balcon.

Localizare

Hotelul este situat la 50 m de plaja Phinikoudes,  la 100 de metri de portul de agrement pentru iahturi şi la 600 de metri de Cetatea din Larnaca.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepţie 24 de ore,  restaurantul oferă un meniu a la carte cuprinzător care include specialităţile cipriote şi mâncăruri internaţionale , bar, terasă,  lift, cameră de bagaje, aer condiţionat,  room service, săli de conferinţă şi petreceri, serviciu de babysitting şi alte servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, schimb valutar, închirieri biciclete şi autoturisme, internet wireless disponibil în zone publice, piscină exterioară şi interioară, sală fitness, saună, jacuzzi, sală gimnastică.

Larnaca
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Combo Ayia Napa-Limassol 3*

Larnaca, Cipru

de la 775 /pers

Combo Larnaca-Ayia Napa

Larnaca, Cipru

de la 716.5 /pers

Livadhiotis City Hotel

Larnaca, Cipru

de la 487.5 /pers