Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilități camere

Toate camerele dispun de baie cu dus si uscator de par, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, espressor cu capsule (reaprovizionat zilnic - gratuit), mini bar (gratuit - reaprovizionat zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare, vin alb si rosu, bere, ciocolata, nuci, chips-uri, jeleuri), seif (contra cost), balcon cu masa si scaune, Wi-Fi gratuit.

Localizare

Hotelul Viva Club este situat intr-o zona linistita din stațiunea Nisipurile de Aur, în apropierea Aquapark-ului "Aquapolis", la 700 m de centru, 800 m de plaja publica si la 3 km de plaja privata.

Facilitați Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: receptie 24/7, restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian si grill), lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezloguri la piscină, loc de joacă pentru copii, mini club și discotecă pentru copii, terasă, acces la internet gratuit în zonele publice, asistenta medicala, sală, fitness, programe de divertisment pentru copii și pentru adulți, spalatorie/curatatorie (contra cost), parcare fără plată (locuri limitate), billiard, tenis de masă, darts, volei, sauna (contra cost), Jacuzzi (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie. Hotelul nu are plaja privata si facilitati la plaja.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții
 
 

Alte hoteluri in destinatie

13 % Last Minute
MARINA GRAND BEACH

MARINA GRAND BEACH

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 144.5 /pers

10 % Last Minute
SOFIA

SOFIA

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 155 /pers

5 % Last Minute
GRIFID METROPOL ( Adults only)

GRIFID METROPOL ( Adults only)

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 372 /pers