Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul Zodiac se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 98 km de hotel.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, seif, Wifi, minibar (cu plata, la cerere), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 350 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în întregul hotel, inclusiv în camere, sala de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, magazin de suveniruri, serviciu de curățătorie chimică cu plata, schimb valutar, piscină interioară cu apă dulce (încălzită iarna), aquapark (2 piscine, 10 tobogane cu apă: 5 tobogane pentru adulți, 5 tobogane pentru adolescenți, o piscină cu mini tobogane pentru copii mici), piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, 2 terenuri de tenis pe zgură, tenis de masa, darts, TIR cu arcul, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.
 
 

Alte hoteluri in destinatie

Le Sultan

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 762 /pers

Calimera Delfino Beach Resort & Spa

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 560 /pers

El Mouradi El Menzah

Yasmine Hammame, Tunisia, Tunisia

de la 401 /pers